foto

Michael Riley

  • nar. 4.2.1962 (58 let)
    Londýn, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Pouto s vrahem (TV film)
Tajemství mé matky (TV film)
2009 Pan Nikdo
2008 Desátý kruh (TV film)
2007 Normal
2005 Supervulkán (TV film)
2004 Dokonalý manžel (TV film)
Kostka 0
Sugar
Zachraňte Emily (TV film)
2003 Americký princ JFK Jr. (TV film)
Bez domova (TV film)
2002 100 dní v džungli (TV film)
Black Swan
Rána pěstí
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Bod nula
1999 Heart of the Sun
Win, Again! (TV film)
1998 Led (TV film)
1997 Amistad
Horká linka (TV film)
Zkurvení šmejdi
1996 Andělský hlas (TV film)
Dogmatic
Hard Men
Heckova cesta domů (TV film)
Prince, The
1995 Butterbox Babies
Dědictví zla (TV film)
Francouzský polibek
Strauss: The King of 3/4 Time (TV film)
1994 Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
1993 Cesta k vítězství (TV film)
Mustard Bath
Protože proč
The Making of '...And God Spoke'
1992 Chyťte vraha (TV film)
1991 Diplomatic Immunity
1990 Perfectly Normal
1989 Private Capital, The (TV film)
1987 Země nikoho

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
Because We Can (E08)
2011 Být Erikou (TV seriál)
Dr. Erica (S04E11)
Purim (S04E10)
Erica's Adventures in Wonderland (S04E09)
další epizody (11)
2010 Být Erikou (TV seriál)
Fa La Erica (S03E13)
Erica, Interrupted (S03E12)
Adam's Family (S03E11)
další epizody (13)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Importance of Being Erica (S02E12)
What Goes Up Must Come Down (S02E11)
Papa Can You Hear Me? (S02E10)
další epizody (25)
Flashpoint (TV seriál)
Coming to You Live (S02E14)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špatná medicína (S01E11)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
Off the Grid (S03E04)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pandořina skříňka (S03E15)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Dekomprese (S06E13)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Příště víc štěstí (S05E22)
1998 Power Play (TV seriál)
1995 Směr jih (TV seriál)
A Hawk and a Handsaw (S01E13)
1992 To Catch a Killer (TV seriál)
1988 Cesta za duhou (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)

Dokumentární

2007 Mars na obzoru (TV seriál)
1997 Grace of God, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky