foto

Kamedžiro Ičikawa

  • nar. 26.11.1975 (43 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hana ikusa
2016 Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 Čókósoku! Sankin kótai
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
2012 Miči: Hakudži no hito
Šógunův astronom
2011 Hikaru hekiga (TV film)
Necchû jidai (TV film)
Shuffle
2010 Hana no ato
Rikon Shindoromu: Tsuma ni ima sugu detette! to iwaretara (TV film)
2009 Nene (TV film)
2008 Hebi ni piasu
Za majikku awâ

TV seriály

2018 Black Pean (TV seriál)
2014 Nobunaga no Chef (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2013 Nobunaga no Chef (TV seriál)
Pin to Kona (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 Soko o Nantoka (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
Čansu (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Shirasu Jirô (TV seriál)
2008 Nanase Futatabi (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)

Dokumentární

1998 Jônetsu tairiku (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky