foto

Michael Shannon

  • nar. 24.1.1943 (77 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Der Fall Wilhelm Reich
Havran
Temné stíny
2007 První vítězství (TV film)
2005 Americká zbraň
2001 Beginner's Luck
1998 Jenom láska (TV film)
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1995 Balto
Foťák
Krátká romance (TV film)
Nervous Energy
Noční hlídka (TV film)
1994 Otčina (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)
1990 Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Kód 88 (TV film)
Vražda na Měsíci (TV film)
1988 Vyjdi ze tmy (TV film)
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Ladies, The (TV film)
Ubohá bohatá dívka (TV film)
1986 Malý krámek hrůz
The Ted Kennedy Jr. Story (TV film)
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
Death of an Angel
1984 Sheena
1982 Making Love
1980 Superman 2
Vysněná země
1979 The Best Place to Be (TV film)
1978 Cops and Robin (TV film)
1975 Šťastná ruka

TV seriály

2014 Endeavour (TV seriál)
Nokturno (S02E02)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Bohové musejí být šílení (S04E19)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Bratři a sestry (TV seriál)
Domácí problém (S02E05)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Lásko, venku je zima (S06E11)
1999 JAG (TV seriál)
Příběhy z války (S04E13)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Léto v sedle (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Pekelně ostrý výlet (S07E01)
1995 Peter Principle, The (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Under the Hammer (TV seriál)
1992 Maigret (TV seriál)
The Big Battalions (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
Josie (TV seriál)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Dvojnásobný zločin (S02E06)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
1985 Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Smart Aleck Kill (S01E05)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
We'll Meet Again (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Future Cop (TV seriál)
Rock Follies (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Cat on a Hot Tin Roof (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky