foto

Micuhiro Oikawa

  • nar. 24.10.1969 (49 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hikkoši daimjó
Kimi wa cukijo ni hikari kagajaku
Nanacu no kaigi
2018 Inori no maku ga oriru toki
2017 Aibó: Gekidžóban IV
Sakurada reset: Kóhen
2016 Bocchan (TV film)
Boku dake ga inai mači
2014 Aibó: Gekidžóban III
In the Hero
Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Onodera no Ototo, Onodera no Ane
2013 Aibó series: X Day
Lucky Seven (TV film)
2010 Aibó: Gekidžóban II
2009 Puraido
2008 Clone wa kokjó o mezasu
Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Nidžusseiki šónen
2007 Watashi no Atama no Naka no Keshigomu (TV film)
2006 Ašita no kioku
Jyooubachi (TV film)
Nihon činbocu
Starfish Hotel
Óoku
2005 Haru no yuki
2004 Casshern: První samuraj nového věku
Cutie Honey
Izo
2003 1980
2001 Módžú vs. Issunbóši
Rendan
2000 Hyōryū-gai
Tengoku kara kita otoko-tachi

TV seriály

2019 Haken uranaiši Ataru (TV seriál)
2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
Ašita no jakusoku (TV seriál)
2016 Sumika Sumire (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 I'm home (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Akka (TV seriál)
Bitter Blood (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Meido in Japan (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
2007 Hotelier (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Wagahai wa šufu de aru (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Koi ga Shitai Koi ga Shitai (TV seriál)
2000 Ojadží (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace