foto

Micuhiro Oikawa

  • nar. 24.10.1969 (47 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aibó: Gekidžóban IV
Sakurada reset: Kóhen
2016 Bocchan (TV film)
Boku dake ga inai mači
2014 Aibó: Gekidžóban III
In Za Hiro
Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
Onodera no Ototo, Onodera no Ane
2013 Aibó series: X Day
Lucky Seven (TV film)
2010 Aibó: Gekidžóban II
2009 Puraido
2008 Hitmaker: aku jú monogatari (TV film)
Kurôn wa kokyô o mezasu
Nidžusseiki šónen
2007 Watashi no Atama no Naka no Keshigomu (TV film)
2006 Ašita no kioku
Jyooubachi (TV film)
Nihon činbocu
Ō-oku: The Movie
Starfish Hotel
2005 Haru no yuki
2004 Casshern: První samuraj nového věku
Izo
Kyûteî Hanî
2003 1980
2001 Módžú vs. Issunbóši
Rendan
2000 Hyōryū-gai
Tengoku kara kita otoko-tachi

TV seriály

2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
2016 Sumika Sumire (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Aimu Homu (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
2014 Akka (TV seriál)
Bitá buraddo (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Meido in Japan (TV seriál)
Nobunaga no Chef (TV seriál)
Yae no Sakura (TV seriál)
2007 Hotelier (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Dare Yori mo Mama wo Aisu (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Saiyuuki (TV seriál)
Wagahai wa shufu de aru (TV seriál)
2004 Misuterí: minzoku gakuša Jakumo Icuki (TV seriál)
2003 Boku no mahō tsukai (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Shiroi Kyoto (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Toshiie to matsu: kaga hyakumangoku monogatari (TV seriál)
2001 Koi ga Shitai Koi ga Shitai (TV seriál)
2000 Ojadží (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1998 With Love (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace