foto

Ljudmila Dolgorukova

  • nar. 25.10.1939
  • zem. 15.8.2012 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Matěrinskij instinkt (TV film)
Platon
2006 Denní hlídka
2003 Těatralnyj roman (TV film)
2002 Tretějskij suďa (TV film)
1992 Čjornyj kvadrat
1988 Predlagaju ruku i serdce
1971 Včera, segodňa i vsegda
1963 Dva voskresenya
1962 Člověk jde za sluncem
1961 Gorizont

TV seriály

2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Těbe koněc (E12)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Almazy šejcha (E09)
2006 Soldaty 7 (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Chožděnije pod muchoj (S03E03)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Kletka (TV seriál)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2002 Svobodnaja ženščina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace