foto

Alexej Ošurkov

  • nar. 19.9.1966 (53 let)
    Jaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 12 stuljev
2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
Vetěr peremen (TV film)
2015 Priličnyje ljudi
2008 Belyj parovoz (TV film)
Očeň russkij detektiv
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Svobodná volba
Únik z kruhu
2005 Vremja sobirať kamni
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
Čelověk, kotoryj molčal
Řidič pro Věru
2003 Bavorák
2002 Raskaljonnaja subbota
2000 DMB 002

TV seriály

2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Kamera smertnikov (E02)
2018 Oborvannaja melodija (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
2014 Luna (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lesnaja tropa (S02E17)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vystrel (S02E19)
Dikij (TV seriál)
Parfjumer (S03E12)
2010 Enigma (TV seriál)
Chozjajka (E13)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Slovo česti (E15)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Bešenaja (TV seriál)
Igry volkov (E01)
Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Labirinty razuma (TV seriál)
Stažjor (E02)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
S Novym godom (E08)
Baba v černom (E02)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
Vorovka (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Ubijca poněvole (S01E03)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky