foto

Alexej Ošurkov

  • nar. 19.9.1966 (52 let)
    Jaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
Vetěr peremen (TV film)
2015 Priličnyje ljudi
2008 Belyj parovoz (TV film)
Očeň russkij detektiv
2007 Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Svobodná volba
Únik z kruhu
2005 Vremja sobirať kamni
2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)
Čelověk, kotoryj molčal
Řidič pro Věru
2003 Bavorák
2002 Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)
Raskaljonnaja subbota
2000 DMB 002
Kamenskaja 1: Ubijca poněvole (TV film)

TV seriály

2018 Iščejka 3 (TV seriál)
Oborvannaja melodija (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
2016 Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Valkiny něsčasťja (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
2014 Luna (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lesnaja tropa (S02E17)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
2012 Dikij 3 (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
MosGaz (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vystrel (S02E19)
2010 Enigma (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Sorok tretij nomer (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Slovo česti (E15)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Ochota na izjubrja (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
Trestný prapor (TV seriál)
Zvězdočet (TV seriál)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Ženščiny v igre bez pravil (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)
Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
Zakon (TV seriál)
S Novym godom (E08)
Baba v černom (E02)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Čert lysyj (S01E07)
Vorovka (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Opasno dlja žizni (S01E03)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace