foto

Alexandr Kušnarjenko

  • nar. 13.10.1967 (52 let)
    Charkov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Žizň posle žizni (TV seriál)
2014 Svati (TV seriál)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky