foto

Julija Polynskaja

  • nar. 6.6.1975 (44 let)
    Krasnojarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
2013 Sčastlivyj maršrut (TV film)
Čestné pionýrské
2012 Pervoklaški
2010 Zemlja ljuděj
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2008 Maltijskij krest

TV seriály

2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Rajskij ugolok (TV seriál)
Sekretarša (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (29)
2016 Žemčuga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Meždu dvuch ogněj (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Žiť dalše (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
2011 Uslovija kontrakta (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2008 Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Junoje darovanije (S01E06)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Dokumentární

2013 Romanovy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace