foto

Lukrecius Chang

  • nar. 18.5.1984 (33 let)
    Havířov, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kyselý dech (amatérský film)
Syn (amatérský film)
2015 Teď ne, Broskvičko (amatérský film)

Dokumentární

2016 I s rapem proti kriminalitě návrat ke zdravému rozumu
2014 Svět bez hranic. Romové a sport
2010 Šitkredit
2008 Česká RAPublika

TV pořady

2010 Romaňi luma (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Lukrecius Chang: Ani nevíš, jak ti rozumím
2016 Lukrecius Chang: Michal Bojuj...!!! (hudební videoklip)
Lukrecius Chang: Naplnění (hudební videoklip)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace