foto

Júki Amami

  • nar. 8.8.1967 (51 let)
    Tokio, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paddington hacu 4.50 (TV film)
2017 Cheer Dance
Meari to madžo no hana
Okuda Tamio ni naritai boy to deau otoko subete kuruwaseru girl
2016 Koisaika Mijamoto
2015 Legacy of SOMA: Aonoran (divadelní záznam)
Watashi to Iu Na no Hensokyoku (TV film)
2014 Oie san (TV film)
2013 Kiyosu kaigi
2011 Bara to samurai
2009 Kaidži: Džinsei gjakuten game
Zerachin shirubâ love
アマルフィ 女神の報酬
2008 Asahiyama dôbutsuen: Pengin ga sora o tobu
Ponyo z útesu nad mořem
Za majikku awâ
2007 Battery
Sausubaundo
2006 Kitchen Wars
2005 Inu no eiga
Rikon bengoši special (TV film)
2004 Sekai no čúšin de, ai wo sakebu
2003 Tengoku e no Ouenka Cheers (TV film)
2002 Tocunjú sejo! Asama sansó džiken
Utsutsu
2001 Inugami
Jawaraka no hó
Kogoeru Kiba (TV film)
Rendan
1999 Hissacu! Šamisen'ja júdži
Kuro no tenši Vol. 2
Renai Sagishi
Zankjó
1998 Ishimitsu Makiyo no shogai (TV film)
1996 Misty
Okamžik výbuchu

TV seriály

2017 Kinkjú toriširabešicu 2 (TV seriál)
2016 Chef ~Mitsuboshi no Kyushoku~ (TV seriál)
2015 Gisó no fúfu (TV seriál)
2014 Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
2013 Garireo 2 (TV seriál)
Onna Nobunaga (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kekkon šinai (TV seriál)
2011 BOSS 2 (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
Fumó čitai (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
2007 Enka no džoó (TV seriál)
Maguro (TV seriál)
2006 Jyoou no Kyoushitsu (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Džoó no kjóšicu (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
2004 Musume to ikuru saigo no nacu (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
2002 Bara no jujika (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Fighting Girl (TV seriál)
Suiyobi no joji (TV seriál)
1998 Naguru Onna (TV seriál)
Šinsengumi Keppuroku (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace