foto

Marek Salvet

  • nar. 16.4.2003 (14 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marek Salvet se narodil 16.4.2003 v Praze. Divákům je znám především rolí Filipa Maléře ze seriálu Ulice, kam nastoupil na jaře 2014.Vidět jsme ho mohli i ve slovenském filmu Všetko alebo nič. V současné době se Marek připravuje na film Zemřít šťastný. Marek se kromě hraní věnuje fotbalu, hraje za Chodov, a točí vlogy. Marka můžeme také vidět v Divadle Na Fidlovačce v představení Babička, kde hraje Jana.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
2017 Všechno nebo nic
2016 Jak básníci čekají na zázrak

TV seriály

2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Sex (E06)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace