foto

Marek Salvet

  • nar. 16.4.2003 (15 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marek Salvet je divákům je znám především rolí Filipa Maléře ze seriálu Ulice, kam nastoupil na jaře 2014. Vidět jsme ho mohli i ve slovenském filmu Všetko alebo nič, kde si zahrál studenta. Studenta hrál i ve filmu Jak básníci čekají na zázrak, ale byl z filmu vystřižen. O rok později dostal příležitost ve filmu Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, kde si zahrál mladého Bendla. Marek se kromě hraní věnuje fotbalu, hraje za Chodov, a točí vlogy. Marka jsme mohli také vidět v Divadle Na Fidlovačce v představení „Babička“, kde hrál postavu Jana. Marek je také úspěšným a sledovaným youtuberem.

Petr "tsatsiki" mareček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zemřít šťastný
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Všechno nebo nic
2016 Jak básníci čekají na zázrak

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Dvě tváře (S02E55)
Specialisté (TV seriál)
Šťastná rodina (S02E36)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Sex (E06)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2003 Volejte Novu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace