foto

Oleg Andrejev

  • nar. 2.5.1975 (44 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poklonnica
2007 Lilacs
Sjem kabinok
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2003 Ključ ot spalni
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nadojevšij dolg (S16E40)
Bylo, da splylo (S16E39)
Soblazn (S16E36)
další epizody (11)
2017 Kumir (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sněžnyj čelovek (S16E24)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělovaja žesť (S16E23)
Katafalk (S16E22)
Cholodnyj rasčjot (S16E21)
další epizody (35)
2015 Něrazrezannyje stranicy (TV seriál)
Odin děň, odna noč (TV seriál)
S nebes na zemlju (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
další epizody (24)
2014 Polovinki něvozmožnogo (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Něrazlučnyje podrugi (E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (35)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Stancionnyj smotritěl (S02E01)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Princessa i drakon (E12)
Krepkaja semja (E11)
Orudije suďby (E10)
další epizody (10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (39)
2012 Bezdna (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kljukvenniki (S12E36)
Děmbel (S12E35)
Zasada (S12E34)
další epizody (32)
2011 Robinzon (TV seriál)
Kamenskaja (TV seriál)
Pružina dlja myšelovki (S06E06)
Čjornyj spisok (S06E05)
Zamena objekta (S06E04)
další epizody (5)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (41)
2009 Sud (TV seriál)
Veduščij-vedomyj (E16)
Kamenskaja (TV seriál)
Rekviem (S05E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (14)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)
Propavšije bez vesti (S09E31)
Favority fortuny (S09E30)
další epizody (32)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Tajna starogo zatona (S02E11)
2006 Junkera (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2005 Princessa i niščij (TV seriál)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krymskij serpantin. Časť 2 (S05E10)
Krymskij serpantin. Časť 1 (S05E09)
2002 Agentstvo (TV seriál)
Pau-Vau (S01E14)
Specnaz (TV seriál)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (4)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novyje vejanija (S03E14)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Raritět (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky