foto

Ivan Krasko

  • nar. 23.9.1930 (89 let)
    Vartěmjaki, Leningradská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Děň do
Kuda těčjot more
Odin děň leta
2012 Poklonnica
2011 Kuda těčjot more?
2010 My iz buduščego 2
2009 Taras Bulba
2002 Vovočka
2001 Svéráz národního lovu v zimě
1999 En un claroscuro de la luna
1998 Cvěty kalenduly
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1994 Koleso ljubvi
1992 Piękna nieznajoma
1990 Afgánský zlom
Nautilus
1988 Gospodin oformitěl
Seraja myš
Shtany
1986 Posledňaja doroga
1985 Skazočnoje putěšestvije mistera Bilbo Begginsa Hobbita (TV film)
Sněguročku vyzyvali? (TV film)
Vot moja děrevňa...
1984 Prichodi svobodnym
Vosem dněj naděždy
1983 Náhradník v akci
1982 Celnice
1981 Ach to mládí!
Děrevěnskaja istorija
Syn polka
Čto by ty vybral? (TV film)
1980 Gibel 31 otdela (TV film)
Létající Husaři
1978 Konec imperátora Tajgy
1974 Blokáda
Poslednij děň zimy
Seržant milicii
1972 Princ i niščij (TV film)
1969 Bělyj fljuger
Doroga domoj
1968 Pěrvorossijaně
1967 Na dikom berege
V městečku S.
1965 Havárie
1961 Hranice neznáma
1960 Leningradské nebe II.

TV seriály

2014 Čužoje (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Kremeň (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Točnyj recept (S07E16)
2010 Ličnoje dělo kapitana Rumina (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Gluchar (S02E05)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Belyje noči (S01E06)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S02E09)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dolg samuraja (S04E09)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
2005 Brežněv (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Agentstvo (TV seriál)
Firma vjažet veniki (S02E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Koněc kvartala (S06E25)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kontrabas (S02E02)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
Raskol (TV seriál)
1985 Grjaduščemu věku (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky