foto

Pjotr Žuravljov

  • nar. 8.2.1963 (56 let)
    Kamyšin, Volgogradská oblast, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2012 Atomový Ivan
Poklonnica
2011 Raspoutine (TV film)
2006 Vdoch, vydoch
1989 Něčistaja sila

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
Něvesta nacionalnoj bezopasnosti (E03)
Mjortvaja voda (E02)
další epizody (4)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
Lišnij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Vzryv (S03E03)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Poka smerť ně razlučit (E09)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Zaděržanije (S02E31)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (6)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
Šaman (TV seriál)
Pristav (S03E05)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Něfť (S02E23)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Zolotoj malčik (S02E32)
Razvědčicy (TV seriál)
2012 Chvost (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Nězvanyj gosť (S07E27)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Vysokije čuvstva (S06E03)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Zolotoje dno (S01E01)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 5 (E05)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 10 (S10E10)
Episode 8 (S10E08)
další epizody (8)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
Episode 5 (S09E05)
další epizody (15)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S07E11)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
další epizody (7)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Išči děňgi (S01E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Udača po prozvišču Prucha (S05E16)
Naslednica (S05E11)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Subbota. 15 časov (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky