foto

Tomasz Borkowski

  • nar. 1.1.1978 (42 let)
    Gliwice, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inny świat (TV film)
Piłsudski
Planeta Singli 3
2018 Juliusz
2016 Jsem vrah
Štěstí světa
2014 Bunny
2009 Co mówią lekarze
Generał - zamach na Gibraltarze
2008 Alicja Wonderland
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka
2003 Smierc drzewa

TV seriály

2020 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 11 (S15E11)
Episode 10 (S15E10)
Episode 9 (S15E09)
další epizody (8)
Blondynka (TV seriál)
Ruch oporu (S08E04)
Zdrada (S08E02)
2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Światełko w tunelu (S04E10)
Niespodziewana odsiecz (S04E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Cios w serce (S12E08)
Blondynka (TV seriál)
Ryzykowne gry (S08E07)
Coś ważnego... (S08E06)
W oku kamery (S08E05)
další epizody (12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Okup (S22E06)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Śmiertelne wyzwanie (S02E12)
Trudno być tatą (S02E11)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
Zimna wojna (S03E07)
Mieć to coś (S03E06)
Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Pomyłka? (S07E04)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
další epizody (15)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Nowa lokatorka (S02E08)
Karta Polaka (S02E07)
Przelotna wdowa (S02E02)
Komisarz Alex (TV seriál)
Gołąb Jakuba (S09E01)
Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
další epizody (11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Chłopaki (S17E12)
2016 Blondynka (TV seriál)
Gama (S05E04)
Upadek (S05E03)
Tutejsi i reszta (S05E02)
další epizody (11)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Pulpet (E01)
Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nocne rozmowy (S04E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piotruś Pan (S13E05)
2014 Blondynka (TV seriál)
Co my o sobie wiemy? (S03E13)
Porwanie (S03E12)
Czy na pewno chcesz o tym wiedzieć? (S03E10)
další epizody (10)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Dziedzictwo (S01E09)
Misja Afganistan (TV seriál)
Most (E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (13)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Czas honoru (TV seriál)
W pułapce (S04E02)
Już czas... (S04E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zatruta woda (S06E04)
2010 Sprawiedliwi (TV seriál)
Żegota (E04)
Grzech (E03)
Kara śmierci (E02)
Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2009 39 i pół (TV seriál)
Król nocy (S02E03)
2008 39 i pół (TV seriál)
Zorro (S01E03)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
Pitbull (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Na zamówienie (S07E11)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Matura - część 1 (E18)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Kurier z Polski (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky