foto

Tomasz Borkowski

  • nar. 1978
    Gliwice, Slezské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Planeta Singli 3
2016 Jsem vrah
Štěstí světa
2014 Bunny
2009 Co mówią lekarze
2008 Alicja Wonderland
2006 Job, czyli ostatnia szara komórka

TV seriály

2018 W rytmie serca (TV seriál)
Śmiertelne wyzwanie (S02E12)
Trudno być tatą (S02E11)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Rodzinne kłopoty (S03E08)
Zimna wojna (S03E07)
Mieć to coś (S03E06)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Nowa lokatorka (S02E08)
Karta Polaka (S02E07)
Przelotna wdowa (S02E02)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Pulpet (E01)
Strażacy (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Most (E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2011 Czas honoru (TV seriál)
W pułapce (S04E02)
Już czas... (S04E01)
2008 Pitbull (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Matura - część 1 (E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace