foto

Ľudmila Lukačíková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A. I. Dobrijanskij (divadelní záznam)
2013 Ujo Viktor (studentský film)
2006 Jak se krotí krokodýli
1990 Let asfaltového holuba

TV seriály

2009 V mene zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace