foto

Aurélie Vaneck

  • nar. 15.6.1983 (36 let)
    Les Lilas, Seine-Saint-Denis, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chercher le garcon
2007 Náhradní máma (TV film)

TV seriály

2019 Caïn (TV seriál)
Chemin de Compostelle (S07E07)
2013 Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
2003 Le tuteur (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky