foto

Franck Libert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Miljardi Gadu Pirms Pasaules Gala
Crime dans le Luberon (TV film)
Le Crime des anges
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
Meurtres à Aix-en-Provence (TV film)
2014 Rumeurs (TV film)
2013 La Vraie vie des profs
2012 Cassos
Chercher le garcon
2010 Camus (TV film)
Dvojí vyšetřování (TV film)
Mon père, Francis le Belge (TV film)
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2007 Être ou ne pas être
2004 Une autre vie (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Šifra (TV film)
2000 Arlésien, L' (TV film)
Bandits d'amour
Ve městě je klid
1998 Taxi
1997 Bonjour Antoine (TV film)

TV seriály

2019 Vlčí instinkt (TV seriál)
L'Étrangère (S05E03)
2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
2017 Caïn (TV seriál)
Révision partie 2 (S05E06)
2016 La Loi de... (TV seriál)
La Loi de Christophe - La Ligne blanche (E02)
2015 Caïn (TV seriál)
Rumeurs (S03E03)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Noyé du Grand canal (S06E02)
2012 Caïn (TV seriál)
Jalousie (S01E01)
2011 Enquêtes réservées (TV seriál)
Tir cadré (S04E04)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2008 La Cour des grands (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 72 hodin (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1998 Le bahut (TV seriál)
1997 Un homme en colère (TV seriál)
Docteur Sylvestre (TV seriál)
Programme de substitution (S03E05)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky