foto

Franck Libert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 Miljardi Gadu Pirms Pasaules Gala
Le Crime des anges
2016 Advokátovy hříchy (TV film)
2014 Rumeurs (TV film)
2013 La Vraie vie des profs
2012 Cassos
Chercher le garcon
2010 Camus (TV film)
Dvojí vyšetřování (TV film)
Mon père, Francis le Belge (TV film)
2008 Guy Môquet, un amour fusillé (TV film)
2007 Être ou ne pas être
2004 Une autre vie (TV film)
2003 Adieu, L' (TV film)
Šifra (TV film)
2000 Arlésien, L' (TV film)
Bandits d'amour
Ville est tranquille, La
1998 Taxi
1997 Bonjour Antoine (TV film)

TV seriály

2018 Crimes Parfaits (TV seriál)
Un mort peut en cacher un autre (S02E04)
2017 Caïn (TV seriál)
Révision partie 2 (S05E06)
2015 Caïn (TV seriál)
Rumeurs (S03E03)
2012 Caïn (TV seriál)
Jalousie (S01E01)
2010 Soudce Bartoli (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
La Cour des grands (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2006 Laura: Rodinné prokletí (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Le tuteur (TV seriál)
2002 72 hodin (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
1998 Bahut, Le (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Docteur Sylvestre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace