foto

Severija Janušauskajtě

  • nar. 22.10.1981 (37 let)
    Šiauliai, Litva, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nepalaidotas
Polina
Selfie
Černovik
2017 Emilija
2016 O futbole i pro angelov
Ryba-mečta
2015 Norveg
2014 Zvězda
2012 Miegančių drugelių tvirtovė
2011 Korunovační klenoty
2010 Anarchie v Zirmunai

TV seriály

2018 Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
další epizody (10)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace