foto

Olga Lomonosova

  • nar. 18.5.1978 (41 let)
    Doněck, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
2013 45 sekund (TV film)
2008 Dvaždy v odnu reku
Čizkejk
2004 Smert Tairova

TV seriály

2018 Lučše, čem ljudi (TV seriál)
2017 Tajny i lož (TV seriál)
2016 Graždanin Nikto (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Kosatka (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
2008 Ljubov na ostrije noža (TV seriál)
Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Obnažennaja natura (E32)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace