foto

Elmer Bäck

  • nar. 18.10.1981 (38 let)
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Viimeiset
2016 Kielikysymys
2015 Ejzenštejn v Guanajuatu
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Kam jsme kdysi šli
2007 Deadlock
2006 Agonia

TV seriály

2019 Aktivistit (TV seriál)
Verikoirat (E03)
Primus (E02)
Veljeni (E01)
Hillo (TV seriál)
Loisteputki Spotlight (E09)
Rehtori (TV seriál)
Joulujuhla (E10)
Skandaali (E09)
Pikkujoulut (E08)
další epizody (10)
Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (9)
Roba (TV seriál)
Kunniakoodi (S04E08)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)
Pirjo (TV seriál)
Kakkoseen (S01E01)
2012 The Spiral (TV seriál)
2011 Där vi en gång gått (TV seriál)
2010 Avsked (TV seriál)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Intiimi haastattelu (E03)
Suhteen markkina-arvo (E02)
další epizody (4)
Magnus Fredrik Skielm (TV seriál)
Suomen armeijan kotiutus (E10)
Kustaa IV Aadolfin vangitseminen (E09)
Sota on hävitty (E08)
další epizody (10)
2004 Fling (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Agonia

TV seriály

2004 Fling (TV seriál)