foto

Sam Alexander

  • nar. 28.2.1978 (42 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 45 let
2010 Perfect Life
2009 Hamlet (TV film)
2007 Potopení Marchioness (TV film)
2005 Americká kletba

TV seriály

2018 Hard Sun (TV seriál)
Can You Hear Him Now? (E04)
2017 Doktor Martin (TV seriál)
První zoubky (S08E05)
2016 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
2015 Wolf Hall (TV seriál)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Skins (TV seriál)
Chris (S02E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Měsíc líbá moře (S02E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky