foto

Tomáš Mischura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cesta do nemožna
Trhlina
2018 O zakletém králi a odvážném Martinovi (TV film)

TV seriály

2020 Nový život (TV seriál)
Episode 27 (E27)
2019 Prázdniny (TV seriál)
Sme v tom nevinne! (S03E10)
2018 Hotel (TV seriál)
Láska nad jazerom (E05)
Vlci (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
2015 Divocí koně (TV seriál)
Svět podle Evelyn (TV seriál)
Buď - alebo (E02)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2019 M. R. Štefánik: Dobrodružný život legendy (TV film)

Divadelní záznam

2018 Hráči (divadelní záznam)
2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)