foto

Tomáš Mischura

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trhlina
2018 Hráči (divadelní záznam)
O zakletém králi a odvážném Martinovi (TV film)
2016 Výkriky bez ozveny (divadelní záznam)

TV seriály

2019 Prázdniny (TV seriál)
Sme v tom nevinne! (S03E10)
2018 Hotel (TV seriál)
Láska nad jazerom (E05)
Vlci (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
2017 Divoký Zapadákov (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Buď - alebo (E02)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)

Dokumentární

2019 Cesta do nemožna
Milan Rastislav Štefánik (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace