foto

Harry Holcombe

  • nar. 11.11.1905
    Malta, Ohio, USA
  • zem. 15.9.1987 (81 let)
    Valencia, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Matilda
1977 Billy Jack Goes to Washington
Druhá strana půlnoci
Legrace s Dickem a Jane
Mravenčí teror
1976 Cesta ke slávě
Eleanor and Franklin (TV film)
Velký autobus
1975 Psychic Killer
The Strongest Man in the World
Útěk na čarodějnou horu
1974 Foxy Brownová
1971 Resurrection of Zachary Wheeler, The
1970 Beyond the Valley of the Dolls
Byl jednou jeden lotr
Getting Straight
Havajané
Rozlícené posluchárny
1969 Daddy's Gone A-Hunting
Vesele, jen vesele
1968 Tvoje, moje a naše
1967 Absolvent
The Reluctant Astronaut
1966 The Silencers
Vyloupení banky v L. A.
Štístko
1965 Harlow
Harlow
The Monkey's Uncle
When the Boys Meet the Girls
1964 A Tiger Walks
Kisses for My President
Podzim Čejenů
The Unsinkable Molly Brown
1963 Summer Magic
1962 Jdi za svým snem
King Kong vs. Godzilla
Lad: A Dog
Mandžuský kandidát
Ptáčník z Alcatrazu
The Couch
The Interns
1961 By Love Possessed
Portrait of a Mobster
The Young Savages
1943 The Purple V

TV seriály

1977 Code R (TV seriál)
1976 All's Fair (TV seriál)
1970 Barefoot in the Park (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hey, Landlord (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 My Mother the Car (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Happy (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 The Road of Life (TV seriál)
1953 Wonderful John Acton, The (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace