foto

Lin McCarthy

  • nar. 23.2.1918
    Norfolk, Virginia, USA
  • zem. 23.11.2002 (84 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Miracle at Beekman's Place (TV film)
1983 Den poté (TV film)
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
Not in Front of the Children (TV film)
1978 The Critical List (TV film)
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
1959 Face of a Fugitive
1957 The D.I.
1955 Yellowneck

TV seriály

1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Mr. Citizen (TV seriál)
1954 Modern Romances (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace