foto

Dorothy Green

  • nar. 12.1.1920
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.5.2008 (88 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Help Me... I'm Possessed
1974 Yes Virginia, There Is a Santa Claus (TV film)
1973 Six Million Dollar Man, The (TV film)
1970 Vojna není kojná
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
1967 Tammy and the Millionaire
1965 Zebra in the Kitchen
1963 Palm Springs Weekend
Stalo se na světové výstavě
Vlastní žena se nekritizuje
1961 Man-Trap
1959 Face of a Fugitive
1958 The Restless Years
1957 No Time to Be Young
Příběh Helen Morganové
1956 Alarm (TV film)
1955 Finger Man
Trial
1954 Them!
1953 Bad for Each Other
Velký zátah

TV seriály

1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hello, Larry (TV seriál)
1977 Fish (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Tammy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Mickey Rooney Show (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Hopalong Cassidy (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace