foto

Julia Bache-Wiig

  • nar. 18.8.1984 (36 let)
    Eivindvik, Sogn og Fjordane, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ten dvanáctý
2016 The Art of Not Appearing
2012 Dva životy
2011 Rozpal mě, sakra
2010 Bezva chlap
2008 Max Manus
2006 Repríza

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Nikdy nebudeš sám (S02E08)
Rocket Man (S02E06)
Bláznivá sezóna (S02E05)
další epizody (4)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
Velký útěk (S01E10)
Byl to moc dobrý rok (S01E09)
Penalty (S01E08)
další epizody (10)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (7)
2017 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (6)
2015 Bez poskvrny (TV seriál)
Zmařený život (S01E10)
Samé lži (S01E08)
Přetvářka (S01E07)
další epizody (5)
Poslední království (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 Størst av alt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky