foto

José Ramón Argoitia

  • nar. 2.5.1934 (85 let)
    Šanghaj, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Errementari
2012 Baztan
2010 80 dnů
Ptáci z papíru
2008 El tiempo perdido
2007 Todos los días son tuyos
2005 Olentzero a kouzelné polínko
2004 Žirafí krk
2003 Čtvrté patro
2002 Nos miran
2001 Voz de su amo, La
2000 Habitación blanca, La (TV film)

TV seriály

2009 Águila roja (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky