foto

Philippe Carrèse

  • nar. 1956
    Marseille, Francie
  • zem. 5.5.2019
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Comme un rat
2012 Cassos
2010 L'arche de Babel (TV film)
2005 Liberata

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
1991 Joseph Conrad (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Comme un rat
2012 Cassos
2010 L'arche de Babel (TV film)
2005 Liberata

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Liberata

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky