foto

Lauri Ylönen

  • nar. 23.4.1979 (41 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Blackout

Dokumentární

2008 Making of Black Roses: The Rasmus (TV film)

Hudební videoklipy

2013 Amanda: My Favorite Drug (hudební videoklip)
2012 The Rasmus - Stranger (hudební videoklip)
2009 The Rasmus - Your Forgiveness (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2012 Robin
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2008 Making of Black Roses: The Rasmus (TV film)
1997 Made in Filmland (studentský film)

Hudební videoklipy

2018 The Rasmus - Nothing (hudební videoklip)
2017 The Rasmus - Paradise (hudební videoklip)
The Rasmus - Silver Night (hudební videoklip)
The Rasmus - Wonderman (hudební videoklip)
2014 Lohtu (hudební videoklip)
2013 Amanda: My Favorite Drug (hudební videoklip)
2012 The Rasmus - Stranger (hudební videoklip)
2009 The Rasmus - Your Forgiveness (hudební videoklip)
2004 Apocalyptica: Bittersweet (hudební videoklip)
2003 The Rasmus - In the Shadows (US Version) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 Idols (TV pořad)
Radio Suomipopin Helsinki-päivän konsertti (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2012 Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Radio Aallon Helsinki-päivän kesäkonsertti (TV pořad)
2009 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
PreGame - Gaala 2003 (TV pořad)
1999 Summeri (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2013 Amanda: My Favorite Drug (hudební videoklip)
2012 The Rasmus - Stranger (hudební videoklip)