foto

Takaši Kobajaši

  • nar. 20.8.1959 (58 let)
    Kawagoe, prefektura Saitama, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kaizoku to jobareta otoko
Shin Godzilla
2015 Kouhaku ga umareta hi (TV film)
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
The Sunset Drive
2013 Kogure Shashinkan (TV film)
Nanohana Line ni Norikaete (TV film)
2011 Sutekina kanashibari
Tōkyō Kōen
2010 Bakamono
2009 Letní válka
2008 Afutâ sukûru
Chesuto!
2006 Hanada šónenši
Children
Shinsengumi!! Hijikata Toshizo saigo no ichi-nichi (TV film)
Taiyo no uta
2002 ラストシーン

TV seriály

2017 A LIFE: kanašiki hito (TV seriál)
2016 Guddo pátoná: muteki na bengoši (TV seriál)
2015 Suképugóto (TV seriál)
2014 Ojadži no senaka (TV seriál)
Subete ga F ni Naru (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Take Five (TV seriál)
Tonbi (TV seriál)
2012 Kuro no onna kjóši (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Risō no Musuko (TV seriál)
13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Gaikoukan kuroda kosaku (TV seriál)
Gou: Himetachi no Sengoku (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Keishichô keizoku sôsahan (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Bouchou Mania 09 (TV seriál)
Godhand Teru (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Konkatsu Rikatsu (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
Šiori to Šimiko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Juken no kamisama (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Machiben (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
2005 Donmai (TV seriál)
愛と友情のブギウギ (TV seriál)
2004 Shinsengumi! (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
1999 Kasóken no nna (TV seriál)
TEAM (TV seriál)
1997 Sóri no jobanaide (TV seriál)
1996 Ryoma ni Omakase! (TV seriál)
1993 Furikaereba yatsu ga iru (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace