foto

Henrik Birch

  • nar. 5.9.1956 (62 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mødregruppen
2017 Bella Block - Stille Wasser (TV film)
2015 Idealista
Nylon
2014 Měsíčník
2013 V hodině rysa
2010 Milí lidé
2009 Velsignelsen
2008 Ses
2006 Drsný holky
Čistá srdce
2004 Nechte maličkých...
2001 En kærlighedshistorie
Et rigtigt menneske
2000 Zacharias Carl Borg
1986 Et skud fra hjertet
1983 Isfugle

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (8)
Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (6)
2015 Norskov (TV seriál)
Badehotellet (TV seriál)
Stormen (S02E07)
2012 Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2011 Vláda (TV seriál)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
další epizody (4)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2001 De udvalgte (TV seriál)
2000 Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1998 Karrusel (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace