foto

Ivonne Coll

  • nar. 18.6.1947 (70 let)
    Fajardo, Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Endgame
2013 Counterpunch
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2009 The Night Girl
2006 Střepina
2004 Jesus the Driver
2002 Žhář
2000 Čekání na smrt
Details
Michael Angel
1999 Instinkt
Právo silnějšího
1998 Strangeland
1997 Lebkouni: Dědictví Udary (TV film)
Úchyl
1996 The Disappearance of Garcia Lorca
1990 Vrah mezi námi (TV film)
1989 Opři se o mě
1986 Gran fiesta, La
1974 Kmotr II

TV seriály

2014 Jane the Virgin (TV seriál)
2013 East Los High (TV seriál)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2009 Glee (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Všechno jednou skončí (S15E22)
2007 Dirt (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Ještěři (S02E02)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Montana, Sassy a Justice (S01E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Crisis Center (TV seriál)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wild Cards (S02E05)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 The Belles of Bleeker Street (TV seriál)
1990 DEA (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1977 Kmotr (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2015 Zlatý Glóbus 2015 (TV pořad)
1996 Access Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace