foto

Dan Mintz

  • nar. 1.4.1981 (39 let)
    Anchorage, Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bob's Burgers

TV seriály

2021 Bobovy burgery (TV seriál)
Epizoda 22 (S11E22)
Epizoda 21 (S11E21)
Epizoda 20 (S11E20)
další epizody (12)
2020 Bobovy burgery (TV seriál)
Yachty or Nice (S11E10)
Mommy Boy (S11E09)
The Terminalator II: Terminals of Endearment (S11E08)
další epizody (22)
2019 Goldbergovi (TV seriál)
8-Bit Goldbergs (S06E19)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pledge (S07E03)
Bobovy burgery (TV seriál)
Have Yourself a Maily Linda Christmas (S10E10)
All That Gene (S10E09)
Now We're Not Cooking With Gas (S10E08)
další epizody (22)
2018 Život beze slov (TV seriál)
S-P-- SPECIAL B-- BOY T-I-- TIME (S03E17)
Silicon Valley (TV seriál)
Chief Operating Officer (S05E03)
Bobovy burgery (TV seriál)
Better Off Sled (S09E10)
UFO No You Didn't (S09E09)
Roller? I Hardly Know Her! (S09E08)
další epizody (24)
Simpsonovi (TV seriál)
Všechny cesty vedou do nebe (S30E03)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Bobovy burgery (TV seriál)
Bleakening Part 2 (S08E07)
Bleakening Part 1 (S08E06)
Thanks-Hoarding (S08E05)
další epizody (22)
2016 Bobovy burgery (TV seriál)
The Last Gingerbread House on the Left (S07E07)
The Quirkducers (S07E06)
Large Brother, Where Fart Thou? (S07E05)
další epizody (20)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Lady Rainicorn of the Crystal Dimension (S07E30)
2015 Rick a Morty (TV seriál)
The Ricks Must Be Crazy (S02E06)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Cook, the Steve, the Gayle, & Her Lover (S06E06)
Nice-Capades (S06E05)
Gayle Makin' Bob Sled (S06E04)
další epizody (20)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
The Diary (S06E30)
2014 Mulaney (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Tina Tailor Soldier Spy (S05E07)
Father of the Bob (S05E06)
Best Burger (S05E05)
další epizody (21)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ocarina (S06E12)
2013 The Awesomes (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
Christmas in the Car (S04E08)
Bob and Deliver (S04E07)
Purple Rain-Union (S04E06)
další epizody (22)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Jakesuit (S05E27)
2012 Bobovy burgery (TV seriál)
Bob Rest Ye Merry Gentle-Mannequins (S03E09)
The Unbearable Like-Likeness of Gene (S03E08)
Tina-Rannosaurus Wrecks (S03E07)
další epizody (18)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
Torpédo Jones (S01E13)
Humrfest (S01E12)
Sejdeme se v márnici (S01E11)
další epizody (13)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 Indebted (TV seriál)
Everybody's Talking About Dav (E02)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Chuť Zephyrie (E05)
2014 Mulaney (TV seriál)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Equestranauts (S04E17)
2013 The Awesomes (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
2006 Lucky Louie (TV seriál)
Louie sekl s prací (E11)
Dlouhý víkend (E04)
O jako orgasmus (E02)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)

Dokumentární

2013 Nathan for You (TV seriál)

TV pořady

2011 Jon Benjamin Has a Van (TV pořad)
2010 MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2005 Show Andyho Milonakise (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)