foto

Brett Azar

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Black Wake
Detective Chinatown 2
2016 Centrální inteligence
Želvy Ninja 2
2015 Price for Freedom
Terminator Genisys
2014 Trust Me, I'm a Lifeguard

TV seriály

2018 #WarGames (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Lawrence Dane Devlin (No. 26) (S05E21)
2016 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Kidnaps Gretchen! (S02E04)
Gotham (TV seriál)
Pinewood (S02E18)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA You're a Winner! (S01E06)
Master of None (TV seriál)
Indians on TV (S01E04)
2012 Lilyhammer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace