foto

Micuko Kusabue

  • nar. 22.10.1933 (86 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Aru sendó no hanaši
2018 Bakabon no papa jori baka na papa (TV film)
Báčan road
Paddington hacu 4.50 (TV film)
2017 Ningen no šómei (TV film)
2016 Fucu ga ičiban: sakka Fudžisawa Šúhei čiči ni hitokoto (TV film)
Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
Tono, risoku degozaru!
2015 Kaseki no hohoemi (TV film)
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
2014 0,5 ML
2013 Hana no kusari
Taxi Driver no Suiri Nisshi 32 (TV film)
2012 Home: Itošiki no zašikiwaraši
赤い霊柩車 龍野武者行列殺人事件 (TV film)
2011 Dendera
Šiawase no kiiroi hankači (TV film)
2010 Buši no kakeibo
Momi no ki wa nokotta (TV film)
2009 Šizumanu taijó
2008 Kiri no Hi (TV film)
2007 Papa no namida de ko wa sodacu (TV film)
2006 Inugamike no ičizoku
天使の梯子 (TV film)
2005 Juki ni negau koto
2004 Tatta hitocu no takaramono (TV film)
1993 Rex: kyoryu monogatari
1990 Džotei: Kasuga no Cubone
1987 Gokudó no onnatači II
1985 Jokohama monogatari (TV film)
Kai
Sorekara
Wangan Doro
1983 Nogare no mači
1981 Kófuku
1979 Bjóinzaka no kubikukuri no ie
1978 Džo'óbači
Hi no tori
1977 Akuma no temariuta
Gokumontó
Sugata Sanširó
1976 Banka
Inugamike no ičizoku
1971 Hadžimete no tabi
1970 Shachô gaku ABC
Zoku shachô gaku ABC
1969 Freshman wakadaišó
Mito kómon manjúki
Nihonkai daikaisen
Shachô enmachô
Zoku shachô enmachô
1968 Haruranman
1967 Midaregumo
Zoku Šačó seničija
1966 Dža dža umanaraši
Neko no kjúdžicu
女の中にいる他人
1965 Abare inu
Ore ni cuite koi!
Zoku Niši no ošó, higaši no taišó
Zoku shachô ninpôchô
1964 Danči: Nanacu no taizai
Hadaka no džújaku
Hana no Óedo no musekinin
Horafuki taikóki
Midareru
Nihon'iči no horafuki otoko
Zoku Šačó šinširoku
Šačó šinširoku
Šikonmadó: Ótacumaki
1963 Dai tozoku
Honolulu, Tókjó, Hongkong
Nippon iči no iro otoko
Onna ni cujoku naru kufú no kazukazu
Onna no rekiši
Zoku Šačó manjúki
Šačó gaijúki
1962 Ai no uzu shio
Buta to kingjo
Honkon no hoši
Hourou-ki
Kawa no hotori de
Nippon musekinin jaró
Onna no za
Salaryman Šimizu Minato
Shachô yôkôki
Zoku Sararíman šimizu minato
Zoku shachô yôkôki
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1961 Ginza no koibitotači
Honkon no joru
Na mo naku mazušiku ucukušiku
Neko to kacuobuši
Xiang gang zhi ye
Zoku salaryman čúšingura
Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
1960 Bonči
Chi no hate ni ikuru mono
Gamecui jacu
Jama no kanata ni: Daiičibu – Ringo no hó, Dainibu – Sakana no seppun
Joru no nagare
Musume, cuma, haha
Salaryman čúšingura
Samurai to onéchan
Seppun dorobó
Shin jôdaigaku
Á džonan
1959 Akuma no seppun
Ankokugai no kaojaku
Kicune to tanuki
Shin santô jûyaku
Uwajaku, šitajaku, godójaku
1958 Aidžó no mijako
Daigaku no ninkimono
Džinsei gekidžó: Seišunhen
Hana no bodžó
Hanajome sandžúsó
Hanajome sandžúšó
Jadžikita dóčú sugoroku
Kigeki ekimae rjokan
Otona ni wa wakaranai: Seišun hakušo
Tabisugata nezumi kozó
Tókjó no kjúdžicu
1957 Aoi sanmjaku
Bókjaku no hanabira
Bókjaku no hanabira: Kankecuhen
Daigaku no samurai tachi
Sono joru no himegoto
Udžó
1956 Křižovatka mládí
1955 Aišú nikki
Daigaku wa deta keredo
Denšiči torimonočó: Džorógumo
Edžima Ikušima
Hanajome wa doko ni iru
Koko ni izumi ari
„Olive čitai“ jori: Daini no koibito
1954 Sanbagarasu funsen su
1953 Džunkecu kakumei
1952 Musume wa kaku kógi suru

TV seriály

2019 Mada kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Teinen džoši (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
Unmei ni, Nita Koi (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Jae no sakura (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
2011 Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 Naze kimi wa zecubó to tatakaeta no ka? (TV seriál)
Sayonara Aruma (TV seriál)
Sekando bajin (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
2008 Kaze no gâden (TV seriál)
2007 Dondo Hare (TV seriál)
2006 Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2005 Jukunen Rikon (TV seriál)
Kikujiro to Saki 2 (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Keishichô kanshiki han 2004 (TV seriál)
Kinô no tomo wa kyô no teki? (TV seriál)
2003 Et Alors (TV seriál)
Kikujiro and Saki (TV seriál)
Rjúten no óhi: saigo no kótei (TV seriál)
Semishigure (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)
Hjakunen no monogatari (TV seriál)
マッチポイント! (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1994 Good Mourning (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1985 Mio-Tsukushi (TV seriál)
1984 Mijamoto Musaši (TV seriál)
1979 Kusa moeru (TV seriál)
Necchû jidai: Keiji hen (TV seriál)
1978 Necchû jidai (TV seriál)
1977 Jokomizo Seiši series (TV seriál)
1976 Akai šógeki (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1971 Mayuko Hitori (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ten no shizuku: Tatsumi Yoshiko “Inochi no sūpu”

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky