foto

Klara Manzel

  • nar. 20.9.1983 (37 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Besuch für Emma (TV film)
2014 Tatort - Großer schwarzer Vogel (TV film)
2013 Mord nach Zahlen (TV film)
2012 Dva životy
Polizeiruf 110 - Bullenklatschen (TV film)
2011 Hra osudu (TV film)
2010 Barriere
Polizeiruf 110 - Fremde im Spiegel (TV film)
Unkraut im Paradies
2009 Berlin ´36
2008 Chicken Wings
2006 Lucy

TV seriály

2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Was kostet Berlin? (E08)
Wo wir sind, ist vorne (E02)
Berlin ist das Paradies (E01)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Endstation Rot (S05E16)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fliegen und Engel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky