foto

Winston James Francis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Black Mass
Harbinger Down
Little Boy
2014 Squatters
2013 Best Night Ever
2012 Mac & Devin Go to High School

TV seriály

2018 Happy Together (TV seriál)
Scrubbing (E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
An Inconvenient Ruth (S02E15)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Dusty Spur (S01E04)
The Mick (TV seriál)
The Homecoming (S02E07)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
If You're Lucky (E04)
A Little Conversation About Trust (E03)
What Year Do You Think This Is? (E02)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Big House Pt.2 (S05E02)
The Big House Pt.1 (S05E01)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
The Coast Is Fear (S02E08)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
Crucifixed (S05E10)
Laying Pipe (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace