foto

Che Ramos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Goyo: The Boy General
Waiting for Sunset
2014 Mariquina
Sundalong kanin
2012 Rukojmí
2011 Anatomiya ng Korupsiyon
Ka Oryang
2010 MKAK
Off World
Senior Year
2009 Ang beerhouse
Mangatyanan
Patient X
2007 Ataul: For Rent

TV seriály

2011 Good Vibes (TV seriál)
Regal Shocker (TV seriál)
2008 Obra (TV seriál)
1991 Maalaala mo kaya (TV seriál)

Dokumentární

2015 Dahling Nick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky