foto

Ari Myllyselkä

  • nar. 24.6.1965 (54 let)
    Köping, Västmanlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Muutos meitä johtaa (studentský film)
2004 Láska je láska
2002 Minä en ole kone (studentský film)
1997 Kummeli kultakuume

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (6)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Tehdas (TV seriál)
Hyvä ihminen (S01E03)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Siskokset (S02E07)
2010 Lehmän vuosi (TV seriál)
Hirvi vai ei (S03E04)
Kestävää kehitystä (S03E03)
Mullin mallin (S03E02)
další epizody (4)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (5)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Hiljaista on (TV seriál)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Poinzi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky