foto

Jošie Ičige

  • nar. 6.9.1950 (69 let)
    Šizuoka, prefektura Šizuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Okutama čúzai keidži 2 (TV film)
2017 Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
Senkan Musaši (TV film)
2015 Okutama čúzai keidži 3 (TV film)
Tsuma to Tonda Tokkouhei (TV film)
2014 Haru o seotte
Kamisama no karute 2
Mama ga Ikita Akashi (TV film)
O-Soshiki de Aimashou (TV film)
Sakura Housara (TV film)
Čúzai keidži: Okutama keikoku – Sacui no jasókjoku (TV film)
2013 Yokohama Monogatari
2012 Rindžó gekidžóban
Óoku: Eien – Emonnosuke Cunajoši hen
2011 Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
Gaku: Minna no Yama
Kono Sekai no Katasumi ni (TV film)
2010 Taxi Driver no Suiri Nisshi 27 (TV film)
2009 Boku to mama no kiiroi džitenša
Oppai barê
Parareru
Zero no šóten
2008 Ano Hi Bokura no Inochi wa Toiretto Pepa yori mo Karukatta (TV film)
2006 Cukijama-kačó no nanokakan
Júki (TV film)
Čibi Maruko-čan (TV film)
2005 Beruna no shippo
1999 Džirai o fundara sajónara
1992 Ippai no kakesoba
Momotaró zamurai (TV film)
1983 Gejša
1977 Toi ippon no michi
1973 Konkecudži Rika: Hamagure komoriuta

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
2018 Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Curibaka nišši Season 2: Šinmai šain Hamasaki Densuke (TV seriál)
Mačikóba no onna (TV seriál)
2016 Tokyo Sentimental (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Curibaka nišši (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
Godan (TV seriál)
Kitoku surú (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
Fujó no hito (TV seriál)
Silent Poor (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2012 Kekkon šinai (TV seriál)
Šičó no mukudono (TV seriál)
2011 Bull Doctor (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Tenshi no Dairinin (TV seriál)
2009 Cubakijama-kačó no nanokakan (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2007 Chibi Maruko-Chan (TV seriál)
Hyakki Yakosho (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Kekkon shiki he ikō! (TV seriál)
Kobayakawa Nobuki no Koi (TV seriál)
2005 Fugoh Keiji (TV seriál)
Ganbatte ikimasshoi (TV seriál)
Onna no ičidaiki (TV seriál)
Ruri no šima (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Kekkon no katachi (TV seriál)
Medaka (TV seriál)
2003 Jankí bokó no kaeru (TV seriál)
Koi wa Tatakai! (TV seriál)
Moto kare (TV seriál)
2002 Mai ritoru shefu (TV seriál)
Mama no Idenshi (TV seriál)
Seikei bijin (TV seriál)
2001 Kimi ga boku o wasurete mo (TV seriál)
Shiroi Kage (TV seriál)
2000 Jamato nadešiko (TV seriál)
1998 Sweet Season (TV seriál)
1994 Hi no ataru bašo (TV seriál)
1985 Shoujo ni Nani ga Okotta ka (TV seriál)
Tsuma-tachi no Kagai Jugyo (TV seriál)
1980 Goro, bílý pes (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky