foto

Marian Prokop

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Město 44
2011 Noc plná zázraků
2009 Červená a bílá
2006 Chaos
Dublerzy
Ja wam pokażę!
2003 Europe - 99euro-films 2
Powiedz to, Gabi
2002 Wszyscy swieci (TV film)
2001 Bellissima (TV film)
Stacja
1997 Bastard
Kochaj i rób co chcesz

TV seriály

2018 Pulapka (TV seriál)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace