foto

Marian Prokop

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Jmenuju se Sára
Ptačí řeč
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Noc plná zázraků 2
2014 Město 44
2011 Noc plná zázraků
2009 Červená a bílá
2006 Chaos
Dublerzy
Ja wam pokażę!
2003 Europe - 99euro-films 2
Powiedz to, Gabi
2002 Wszyscy swieci (TV film)
2001 Bellissima (TV film)
Stacja
1997 Bastard
Kochaj i rób co chcesz

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Tancerze (TV seriál)
Show Must Go On (S03E13)
Love Me Tender (S03E12)
W obronie teatru (S03E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky