foto

Eko Fresh

  • nar. 3.9.1983 (36 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amokspiel (TV film)
Entdecke die Mandy in Dir (TV film)
Verpiss dich, Schneewittchen
2017 Nachtschicht - Ladies First (TV film)
2015 3 Türken & ein Baby
1988 Sevince
Yasak Aşk
1987 Temas
İhanetin Darbesi
1986 Oğlum Oğlum
1985 Vahşi Aşk
1983 Bedel
1973 Babalarin Günahi
1963 Şafak Bekçileri
1956 Alın Yazısı

TV seriály

2018 Tanken - mehr als Super (TV seriál)
2016 Blockbustaz (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Operace Midas (S21E11)
2009 Makber (TV seriál)
2004 Yadigar (TV seriál)
2002 Kardelen (TV seriál)
Kumsaldaki İzler (TV seriál)
Yeter Anne (TV seriál)
2001 Savunma (TV seriál)
1998 Marziye (TV seriál)
1997 Fırat (TV seriál)
1992 Yalnızız (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Jaysus - Tag des dümmsten Gesichts (hudební videoklip) - a.z.
Kay One - Tag des Jüngsten Gerichts (hudební videoklip) - a.z.
2013 Bushido - Leben und Tod des Kenneth Glöckler (hudební videoklip) - a.z.
Sido feat. Eko Fresh, Lakmann, Nazar, Laas Unltd., Frauenarzt, Manny Marc, Bushido, BK, Olli Banjo, Tarek, Smudo, Erick Sermon, MoTrip, Moses Pelham, Bass Sultan Hengzt, Afrob, Dokter Renz & B-Tight - 30-11-80 (hudební videoklip)
2012 Eko Fresh feat. Bushido - Diese Zwei (hudební videoklip)
2007 Eko Fresh feat. Bushido - Ring frei (hudební videoklip)
2006 Bushido feat. Chakuza & Eko Fresh - Vendetta (hudební videoklip)
Eko Fresh feat. Bushido - Gheddo (hudební videoklip)
2005 Bushido feat. Eko Fresh, Saad, Chakuza, D-Bo, Billy, DJ Stickle - Nemesis (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Kartoffelsalat

Host

TV pořady

2019 Sorry für alles (TV pořad)
2013 Promi Big Brother (TV pořad)
2011 Die Bülent Ceylan Show (TV pořad)
2010 Der V.I.P. Hundeprofi (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2003 Yeşilçam Denizi (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Total Request Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky