foto

Lucie Heinze

  • nar. 1988
    Oschatz, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die letzte Hoffnung (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
2015 Fünf Freunde 4
Mädchen im Eis
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
Léto v Amsterdamu (TV film)
Tatort - Im Schmerz geboren (TV film)
Tatort - Ohnmacht (TV film)
2013 Láska z Fjordu: Letní bouře (TV film)
Millionen
2012 Das Hochzeitsvideo
2011 Unten Mitte Kinn (TV film)

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
Mord im Hotel (S01E03)
Die Abrechnung (S01E02)
další epizody (4)
2015 Eichwald, MdB (TV seriál)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Millionenkatze (S03E06)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace