foto

Alejandro Furth

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hijo por Hijo
2014 Out of the Dark
2013 Osvoboditel
2010 La Hora cero
Let 8714 (TV film)
2008 Little Miss CEO (TV film)
2007 Na jih od Pico
Záhadná žena: Rudá mafie (TV film)
2006 Dreamgirls
Mother
Resilience
2005 Finty Dicka a Jane

TV seriály

2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2015 The Kicks (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 No soy como tú (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
Strážce pořádku (TV seriál)
Long in the Tooth (S01E04)
2008 Mentalista (TV seriál)
Plan América (TV seriál)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
What About Brian (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
2005 Inside, The (TV seriál)
Medium (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Posse Up (S03E06)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace