foto

Dénes Újlaky

  • nar. 20.1.1945 (75 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Az agg színész (studentský film)
2018 Irinyi
2017 Hetedik alabárdos
2014 Hangok háza
2012 Za zavřenými dveřmi
2011 Nebeský ptáček (TV film)
2010 Halálkeringö
2008 A Hortobágy legendája
Majdnem szűz
2007 Bányató (TV film)
Decameron 2007
2006 A nyugalom (TV film)
Rokonok
2005 Az igazi Mikulás
2004 Nazítří
2003 Az ember, aki nappal aludt
Rózsovy písně
2002 Szerelem utolsó vérig
2001 Hamvadó cigarettavég
2000 Polštář Jadvigy
1998 Fantom opery
Vášeň
1997 A miniszter félrelép
Dlouhý soumrak
Franciska vasárnapjai
Világ legkisebb alapítványa, A
1996 Csajok
Mindennapi rémtörténet
Mohács (TV film)
Szappanbuborék (TV film)
Szeressük egymást, gyerekek...
1995 A fantom ász
Občan X (TV film)
1994 A nagy agyhalál
Feltámadás Makucskán (TV film)
Minden úgy van, ahogy van
1993 Kugli - Fegyencek szabadságon (TV film)
Nikdy nezemřeme
1992 Három boltoskisasszony (TV film)
Roncsfilm
Árnyék a havon
Ördög vigye
1991 Az utolsó nyáron
Stalinova snoubenka
Tiszazug (TV film)
1990 Magyar rekviem
Nem érsz a halálodig (TV film)
1989 A hecc
Amerikából jöttem, krimi komédiát hoztam (TV film)
Gyilkosság két tételben (TV film)
Ismeretlen ismerős
Margarétás dal (TV film)
1988 Kiáltás és kiáltás
1987 Dada (TV film)
Doktor Minorka Vidor nagy napja
Líbá, máma
Szerelem második vérig
Černý kašel
1986 Elysium
Fantastická teta (TV film)
Kard és kocka (TV film)
Láska do první kapky krve
Od deseti k pěti
Velká generace
Zojka szalonja (TV film)
Üvegvár a Mississippin (TV film)
1985 A béke hetedik napja (TV film)
A hattyú halála (TV film)
Filadelfská atrakce
Lakótelepi mítoszok (TV film)
Navrtávač děr
1984 Eszmélés
Hrát za každou cenu
1983 A tranzitutas (TV film)
Az utolsó futam (TV film)
Barackvirág (TV film)
Fantom opery (TV film)
Lehké ublížení na těle
Šťastný Daniel
1982 Jiný pohled
Rohanj velem!
Srdeční problémy
Sup
Zizi
1981 A hamu alatt (TV film)
Havasi selyemfiú (TV film)
Transport smrti
1980 Nárcisz és Psyché
Tullivapaa avioliitto
Vasárnapi szülök
1979 A hallgatás ára (TV film)
Zelený dvůr
Zlosynové
1978 Krétakör (TV film)
1977 Katonák (TV film)
1976 A Molitor ház (TV film)
Amerikai anzix
1975 Finish - avagy Álmom az életem túlélte (TV film)
1973 Kouzelný kožíšek

TV seriály

2012 Munkaügyek (TV seriál)
Egészségügyi vizsgálat (S01E31)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
Zárójelentés (S03E20)
Új diagnózis (S03E16)
Idegenek az éjszakában (S03E15)
další epizody (9)
2008 Tűzvonalban (TV seriál)
Szemet szemért (S02E20)
A csempészek alkonya (S02E19)
Éjszakai szolgálat (S02E16)
další epizody (10)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1994 Kisváros (TV seriál)
A képtolvajok (E22)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Bolond bombák (E02)
1985 Kémeri (TV seriál)
Embercsempészek (E05)
Az ellopott arany (E01)
Széchenyi napjai (TV seriál)
1984 Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Fánk forrón (E05)
1983 Özvegy és leánya (TV seriál)
A sors akarata (E04)
Boldogtalan szerelmesek (E03)
Leányrablás (E01)

Dokumentární

2001 A nagyúr - gróf Bánffy Miklós
1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Host

TV pořady

2010 Hogy volt!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky