foto

Ulf Brantås

  • nar. 6.3.1957 (62 let)
    Vänersborg, Älvsborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Denmark
2017 Žena
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
My jsme nejlepší!
2012 Ostrov pokladů (TV film)
2011 Happy End
2009 Emily Brontëová: Bouřlivé výšiny (TV film)
2007 Stuart: Život pozpátku (TV film)
2006 Low Winter Sun (TV film)
Sweeney Todd (TV film)
2004 Havaj, Oslo
May 33rd (TV film)
2003 Když se otočím
2002 Lilja
2001 Anja
2000 Společně
1999 Raymond - sju resor värre
1998 Den 8:e sången
Láska je láska
1997 Bara prata lite
Tigerhjärta
1996 Harry och Sonja
1990 Blankt vapen
1989 Ženy na střeše

TV seriály

2019 Störst av allt (TV seriál)
Maja (E01)
2017 Jamestown (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently and the New Age (S08E02)
Gently Liberated (S08E01)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Nobel (TV seriál)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Stillleben (E09)
Keiner schläft (E08)
Wiedergutmachung (E07)
další epizody (9)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2013 Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
2011 Vera (TV seriál)
2010 Svobodný otec (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace