foto

Daniel Filho

  • nar. 30.9.1937 (83 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Silêncio da Chuva
2019 Boca de Ouro
2014 Sorria, Você Está Sendo Filmado
2013 Confissões de Adolescente
2010 Chico Xavier
2009 Se Eu Fosse Você 2
2007 Primo Basílio
2006 Muito Gelo e Dois Dedos D'Água
Se Eu Fosse Você
2004 Dona da História, A
2001 A Partilha
1975 Casal, O
1974 Mulher (TV film)
1972 Meu Primeiro Baile (TV film)
1969 Impossível Acontece, O

TV seriály

2010 As Cariocas (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
1997 Doktorky (TV seriál)
Justiceira, A (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1994 Confissões de Adolescente (TV seriál)
1988 Primo Basílio, O (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)
1982 Quem Ama Não Mata (TV seriál)
1981 Brilhante (TV seriál)
1978 Dancin' Days (TV seriál)
1977 Astro, O (TV seriál)
Espelho Mágico (TV seriál)
1976 Duas Vidas (TV seriál)
1975 Pecado Capital (TV seriál)
1973 Semideus, O (TV seriál)
1972 Bofe, O (TV seriál)
Selva de Pedra (TV seriál)
1971 Bandeira 2 (TV seriál)
Cafona, O (TV seriál)
Homem Que Deve Morrer, O (TV seriál)
1970 Irmãos Coragem (TV seriál)
1969 Cabana do Pai Tomás, A (TV seriál)
Rosa Rebelde (TV seriál)
Véu de Noiva (TV seriál)
Última Valsa, A (TV seriál)
1968 Gata de Vison, A (TV seriál)
Passo dos Ventos (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1994 Confissões de Adolescente (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky