foto

Kate Atkinson

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 The Jammed
2003 Temptation (TV film)
Vášeň v srdci
2002 Dokonalá loupež

TV seriály

2019 Wentworth (TV seriál)
Blood Wedding (S07E01)
2018 Wentworth (TV seriál)
Showdown (S06E12)
Indelible Ink (S06E11)
Fractured (S06E10)
další epizody (12)
2017 Wentworth (TV seriál)
Hell Bent (S05E12)
Coup De Grace (S05E11)
Mere Anarchy (S05E10)
další epizody (12)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Molly (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Seeing Red (S04E12)
Eleventh Hour (S04E11)
Smitten (S04E10)
další epizody (11)
2015 Wentworth (TV seriál)
Blood and Fire (S03E12)
The Living and the Dead (S03E11)
A Higher Court (S03E10)
další epizody (12)
2014 Wentworth (TV seriál)
Fear Her (S02E12)
Into the Night (S02E11)
Jail Birds (S02E10)
další epizody (11)
2013 Wentworth (TV seriál)
Checkmate (S01E10)
To the Moon (S01E09)
Mind Games (S01E08)
další epizody (10)
2009 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 22 (S02E22)
2006 Sinchronicity (TV seriál)
Sugar Rush (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2003 Fat Cow Motel (TV seriál)
1998 Změna je život (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky