foto

Ilkka Talasranta

  • nar. 26.5.1964
    Finsko
  • zem. 6.8.2013 (49 let)
    Hollola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2006 Král telenovely
2004 Kukkia & sidontaa
2001 Ei yhtään onnellista päivää (TV film)

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

TV pořady

2006 Nousevan auringon Kajo (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Kukkia & sidontaa

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Kansallistietäjä (TV pořad)
1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)

Koncert

2006 Estradilla: Iloinen joulukonsertti (koncert)

Divadelní záznam

2011 JuuTupen rapinat (divadelní záznam)
2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2008 10 sketsiä jotka muuttivat maailman (divadelní záznam)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2004 Hei me tervataan (divadelní záznam)
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky